Ik viel 10 kilo af tijdens de lockdown

Ik viel 10 kilo af tijdens de lockdown

Ik ben 10 kilo afgevallen tijdens de Corona lockdown, een moment waarop veel mensen de kilo’s er juist aan zagen vliegen. Door alle maatregelen, switchte ik onbewust naar een gezondere levensstijl. Nu zit ik strakker en positiever in mijn vel dan ooit en help ik anderen om hun doelen op dit gebied te bereiken. Met mij als persoonlijke coach op Whatsapp, Zoom, telefonisch of je favoriete social platform. En zonder dat je al het lekkers in je leven hoeft te laten staan!

Niet weer zo’n dieet!

Not another diet! Na 26 verschillende programma’s, 3 coaches en telkens maar weer dat jojo-effect kan ik me voorstellen dat je dat helemaal zat bent. Mijn Afvallen in 6 Stappen-plan is dit zeker niet. We gaan niet te snel, maar maand voor maand. In totaal werk je dus 6 maanden aan een gezondere versie van jezelf. Je hoeft niet al het lekkers te laten staan, maar leert gezonder snoepen en meer bewegen, ook als sporten totaal niet je ding is. De combinatie van deze fysieke switch en de juiste mindset zorgt voor blijvende resultaten.

Afgevallen met unieke formule in Nederland

Persoonlijk advies?

Een unieke formule in Nederland

Mijn 6 stappenplan om af te vallen is wereldwijd omarmd en in landen als Italië en Roemenië al een groot succes. In Nederland zijn er nog maar 20 ladies like me die het programma op de markt brengen. Waar het om draait is een gezonde aanpak, waarbij je stap voor stap leert om lekkerder in je hoofd en vel te zitten. Cheaten mag best op z’n tijd. Dieten is niet jezelf tijdelijk alles ontzeggen. Als je dat doet, dan val je ongetwijfeld terug in je oude patroon en vliegen de kilo’s er zo weer aan! Je leert genieten van anders eten en leven. Hierbij krijg je van mij tips, tricks en handige recepten voor elke fase in het programma.

Resultaten in Italië

Hoe ik 10 kilo afviel

Ik stoorde me al een tijdje aan de extra kilo’s die er langzaam in waren geslopen. Als ik mijn buik inhield kon ik het nog wel enigszins verbergen, maar op foto’s kwam steevast mijn onderkin in beeld. Maar toen kwam Corona en zaten we opeens in een total lockdown.

Ik ging niet meer naar restaurants, fast food drive-ins en even een snelle hap uit de muur halen onderweg. Ik had alle tijd om te koken en veranderde daardoor onbewust mijn eetpatroon.

Toen de eerste kilo’s eraf waren, werd ik enthousiast en ging ik ook sporten. Thuis, via Zoom en andere kanalen, zoals velen toen deden om toch nog een beetje contact met de buitenwereld te houden. Ik liet me adviseren over voedings- en vitaminesupplementen die niet alleen voor een kleinere, maar ook voor een strakkere buik zorgden.

& look at me know!

Gezond afvallen lekker eten

Aanmelden voor mijn programma

Mijn afslankplan stap voor stap nalezen? Weten wat je precies van mij mag verwachten als coach? En wat de resultaten zijn na 1, 2, 3, 4, 5 en 6 maanden? Lees In 6 stappen afvallen met mij als coach of meld je direct aan. Ik neem dan contact met je op, om samen doelen op te stellen en vandaag nog te beginnen met werken aan een betere jij.

0
    0
    Jouw winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar de shop