De feestelijke lancering van Rouge Panda

Lancering Rouge Panda - Marlouk

Rouge Panda is where Prosecco meets stroopwafels! Daar werden de gasten dan ook feestelijk mee verwelkomd op maandagavond 30 oktober. Toen vond de lancering van Rouge Panda plaats in kapsalon Hair by LIZZ in Deventer. Op het programma: een make-up diy, een geur- en kleurtest en natuurlijk heel veel gezelligheid!

De lancering van Rouge Panda

Deze speciale ladies night werd door mij persoonlijk georganiseerd, om de webshop een mooie kick-start te geven. Een exclusief groepje dames was uitgenodigd en mocht je producten alvast testen. Zo had ik verschillende beauty en make-up-artikelen uit de collectie bij me, waarmee ik een DIY gaf. En gingen de parfums van Utique en Pure, ook uit de Rouge Panda-collectie, van neus tot neus. En natuurlijk werd er ook geproost op de lancering!

Prosecco en stroopwafels

Rouge Panda is een label dat ik vanuit Italië gelanceerd heb. Het is mijn persoonlijke concept, mijn story. Een combinatie van een beauty webshop en de mogelijkheid om je aan te sluiten bij mijn team van beauty influencers. Zo kun je dezelfde levensstijl als de mijne van Prosecco en stroopwafels voor jezelf creëeren. Of van paella en stroopwafels, stokbrood en stroopwafels, bratwurst en stroopwafels of whatever you like! Ik help je met netwerken en begeleid je bij het maken en delen van content.

Beauty influencer worden

From Italy with Love

Wil jij net als ik werken waar en wanneer je wilt, de beste beautyproducten scoren met 30% korting, ze zelf testen en promoten op social media? Join mijn team!

Ik help je met het bedenken, maken en promoten van je business. We hebben persoonlijk contact via WhatsApp, social media en/of door regelmatig bij te praten aan de telefoon en maken zo samen een perfect businessplan voor jouw influencer marketing. 

Je krijgt een eigen login bij de verkoper van de beautyproducten en kunt meteen gebruik maken van je 30% korting als member. En: je bent NOOIT verplicht om iets te kopen!

Het assortiment van Rouge Panda

Shop nu online beautyproducten van Rouge Panda

In het assortiment vind je speciaal door mij geselecteerde producten in de categorieën: beauty, make-up en parfum. Alle items zijn door mij getest en gecheckt en 100% heerlijk bevonden! Er is ook een ‘Afvallen in 6 Stappen-plan’. Hierbij help ik je, als persoonlijke coach, in 6 maanden aan een gezonde levensstijl. Voor alle producten geldt: vandaag besteld is morgen in huis. Betalen kan veilig en vertrouwd via iDeal, credit card, PayPal en Google Pay.

0
    0
    Jouw winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar de shop